حجت الاسلام سيد محمد رضا ميرتاج الديني نماينده تبريز و نايب رئيس دوم كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در گفت وگو با خبرنگارگروه دين و انديشه "مهر"، اظهار داشت : به هنگام تخصيص اعتبار ، بودجه و اعتبارات فرهنگي به طور عام و امور ديني به طور خاص ، مورد توجه جدي اعضاي كميسيون فرهنگي مجلس بوده است .
وي با اشاره به شناختي كه اعضاي كميسيون ، از دستگاه هاي فرهنگي و ديني كشور دارند و همچنين تعامل خوبي كه بين اين دستگاه ها و كميسيون فرهنگي مجلس برقراراست ، گفت : به دليل همين شناخت ، كميسيون از نيازهاي اساسي دستگاه هاي مختلف آگاهي كامل دارد و به هنگام تخصيص بودجه ، تلاش شد كه با توجه نيازها و اولويت ها تصميمات لازم اتخاذ شود .
حجت الاسلام ميرتاج الديني با اعلام اين كه براي اغلب دستگاه هاي كشور درصدي افزايش بودجه ايجاد شده است ، افزود : به واسطه همين افزايش ، دلگرمي خاصي در دستگاه هاي فرهنگي و ديني ايجاد شده است .
نايب رئيس دوم كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در ادامه با تأكيد بر اين كه بودجه به تنهايي عامل عملكرد مثبت و مؤثر دستگاه هاي فرهنگي و ديني كشور نيست ، تصريح كرد : آنچه براي اين امر اهميت دارد ، برنامه رزي مناسب و مديريت صحيح است كه به نحو شايسته و تأثيرگذار از اعتبارت و بودجه ها استفاده شود .
وي افزود : بي شك روشن است كه مديريت قوي با برنامه ريزي صحيح مي توان از اعتبار و بودجه محدود نيز استفاده مناسب كرده و بهترين بهره وري و نتيجه را از اعتبارات موجود داشته باشد.
حجت الاسلام ميرتاج الديني با اعلام اين كه تحول كيفي چشمگيري در سال جاري از دستگاه هاي فرهنگي و ديني مشاهده نشده است ، گفت : طبق بررسي ها تحولات كيفي مثبت تنها در برخي موارد ديده مي شود و اغلب كارها به صورت روزمره و ثابت بوده و تحول مثبتي مشاهده نشده است .
وي با اشاره به اين كه طي سال جاري كارهاي ديني و فرهنگي بسياري انجام شده است تأكيد كرد : متأسفانه اغلب اين كارهاي كيفيت و عمق نداشته و در حد قابل قبول نبوده است .
نايب رئيس دوم كميسيون فرهنگي مجلس با تأكيد بر اين كه دستگاه هاي فرهنگي مي بايست در سال 84 با بازنگري و برنامه رزي مناسب ، حداكثر استفاده را از بودجه و اعتبارات موجود داشته باشند ، گفت : دستگاه هاي فرهنگي و ديني بايد بررسي كنند كه چه كار مهم و ارزشمندي انجام نشده و روز زمين مانده است و سپس در راستاي انجام آن جهت گيري و برنامه ريزي كنند .
حجت الاسلام ميرتاج الديني تصريح كرد : انتظار ما اين است كه دستگاه ها در سال 84 در راستاي رفع خلاء ها فعاليت كرده و برنامه ريزي هاي جامع تر و قوي تري براي انجام برنامه هاي خود داشته باشند .
وي افزود : دستگاه ها مي بايست در راستاي اعتلاي فرهنگ و معرفت ديني برنامه ريزي داشته و فعاليت كنند . امروز براي فعاليت هاي ديني و فرهنگي عدم تأمل و انديشه و همچنين نداشتن تشكل قوي و واحد وجود دارد كه عدم موفقيت فعاليت ها را موجب مي شود .
نايب رئيس دوم كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با يادآوري اين كه جوانان كشور گرايش خوب به مسائل ديني دارند ، گفت : اما در بين اين قشر شناخت و معرفت ديني كمرنگ است و بايد مسئولان براي عمق بخشيدن به عشق و علاقه اين قشر با بهره گيري از ارتقاء آگاهي ها و شناخت آنها تلاش كنند .
وي در ادامه راه اندازي يك اطاق رصد در دستگاه هاي فرهنگي و ديني را به منظور ارزيابي فعاليت ها وشناخت نقاط ضعف بسيار مفيد و مؤثر اعلام كرد و گفت : باراه اندازي اين اطاق و رصد اقدامات انجام شده ،به منظور رفع معضلات و همچنين بكارگيري راهكارهاي مناسب به منظور مقابله با تهاجم ها و مشكلات فرهنگي پيش رو ، فعاليت هاي بهتري صورت خواهد گرفت .
نايب رئيس دوم كميسيون فرهنگي مجلس تصريح كرد : مسئولان فرهنگي مي بايست همواره مطابق با شرايط زمان و همچنين بهره گيري از ابزار و امكانات روز ، پيش رفته و اقدامات سازنده و ارزنده اي داشته باشند .
نظر شما